fbpx
Altan liuskekivi sokkeli

Nykyisten rakennusmääräysten mukaiset sokkeliratkaisut ovat luonnollisesti tänä päivänä helpompia ja kätevämpiä ratkaisuja kuin vanha kunnon navettakivi. Mutta ulkonäöllisesti nykyiset ratkaisut kalpenevat usein entisajan rakennustavan rinnalla.

Voit kuitenkin yhdistää molemmista parhaat puolet, kun verhoilet nykyaikaisen sokkeliratkaisun luonnonkivellä. Talon tyyli ratkaisee, millainen kivi sokkeliin asettuu. Kun haluat jäjitellä vanhan ajan kivijalkatyyliä, valitse joku tuote liuskekivi- tai lohkograniittivalikoimastamme.

Liuskekivillä saat näyttävän, persoonallisen pinnoituksen perusmuuriin. Ohessa urakoimamme kohde, jossa vanhan haljenneen sokkelin verhoukseen käytettiin Altan liuskekiveä.

Altan liuskekivi on tasavahva liuske, ja siksi kätevä asentaa. Vahvimmat liuskeet asennetaan ensin sokkelin alaosaan. Ohuempien kivien alle lisätään laastia tarpeen mukaan niin, että kivien tasoerot saadaan säädettyä.

Saumoilla voi vaikuttaa huimasti lopputulokseen. Tekemällä ohuempaa tai leveämpää saumaa sekä käyttämällä joko tummaa tai vaaleaa sauma-ainetta lopputulos voi vaihdella hyvinkin paljon. Tässä käytimme saumaukseen Fesconin Korjauslaastia. Kyseistä laastia saatavilla myös Mustanharmaana värin. Kysy toimistoltamme lisää. Muita sävyjä esim. muurauslaastille löytyy esim. Fesconin värikartasta

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, tuotetietojen esittämisessä ja liikenteen analysoinnissa.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

OK